Hjem » Hvem er VisualPixels?

Hvem er VisualPixels?

VisualPixels drives af to engagerede videografer, som er passionerede inden for videoproduktion. Vi er Peter Eg Larsen og Gapilan Ithayaras og vi har stiftet virksomheden, VisualPixels.

Da VisualPixels blev stiftet i 2019, havde vi mange serviceydelser, som Grafik, Hjemmeside, Wallpapers, Logo, Video og meget mere. Vi har dermed samlet en del erfaringer på forskellige områder.

Ulveshoppen
Vangsfeldt Film
Secure Me
Belluca
Dansk Ishockey Union

Vi har altid haft en stor passion for videoproduktion og den feedback vi fik fra vores kunder gjorde det klart, at videoproduktion var det, vi havde flair for. Vi fik derfor indskrænket vores serviceydelser og fik os ført hen i videoretningen. Siden har vi faktisk ikke set os tilbage og vi fortsætter i stor udvikling, hvor vi nu også kan kalde os et ApS firma.

Vi tilbyder en bred variation af video content, som du kan læse mere om under vores Service side – https://visualpixels.dk/services/

Ud over at have stiftet en virksomhed sammen er vi begge også at finde på hver vores områder i sportsverdenen, hvor vi spiller Ishockey og fodbold. Vi er derfor, to meget konkurrencedygtige mennesker, som ikke giver så nemt op og elsker at arbejde med nye og udfordrende projekter. Vi har vores forskelligheder, men det mener vi også er grunden til, at vi klinger så godt sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *