SERVICES

Hvorfor vælge video?

Videoproduktion har i de seneste år udviklet sig til at være en essentiel del af virksomhedernes markedsføring, men hvorfor er det blevet en så stor del af det? Video fanger din opmærksomhed langt hurtigere, da 90% af de oplysninger vi fanger, og som sendes til hjernen, er visuelle. Vores øjne tiltrækkes af bevægelser og dette er også grunden til, at vi, som mennesker husker 80% af hvad vi ser og kun 20% af hvad vi læser.
Video er tilmed hurtigere til at fortælle dine historier og du har uendelige muligheder for at personliggøre dine videoer og dermed kan du gøre din markedføring meget mere personlig.

HVAD TILBYDER VI?

Videoproduktion er en central del af markedsføringen af din virksomhed. Hos VisualPixels tilbyder vi en bred vifte af film, der er tilpasset dine ønsker og behov.

Vi er dedikeret til at hjælpe dig med at skabe din visuelle identitet med en kreativ tilgang. Vi specialisere os i en række filmtyper, der kan opfylde alle dine videoproduktionsbehov.

Produkt film

Ved at lave produktfilm giver du dine kunder mulighed for at opleve dit produkt på nært hold, og gennem denne oplevelse skaber du et bånd med dine kunder, der inspirerer dem til at købe dit produkt.

Med en produktfilm har du uendelige muligheder for at fortælle historien om dit produkt. Grænserne sættes kun af dig, og vi hjælper dig med at realisere dit ønske om en fantastisk produktvideo.

SoMe film

SoMe film har oplevet en stor popularitet og er blevet et hit blandt mange kunder. Ved hjælp af SoMe film har du mulighed for at holde dine kunder opdaterede med nyheder eller enkle opdateringer, og på den måde inkludere dem i din dagligdag.

Udover at opbygge en stærk relation til dine kunder, giver det dig også muligheden for at opdatere dig selv og dit brand på en nem og effektiv måde.

Profil film

En profil film styrker dit brand og giver dig mulighed for at fortælle din historie, mens du fastholder dine kunders opmærksomhed.

Dine kunder behøver ikke at bruge tid på at undersøge, hvem du er og hvad du laver. En profil film skaber troværdighed over for både dine nuværende, men også dine fremtidige kunder.

Brand film

Skal du præsentere et helt nyt koncept, eller vil du fange dine kunders opmærksomhed med en usædvanlig stemningsvideo?

Med en Brand film kan du være sikker på, at du fanger dine kunders opmærksomhed. Vi filmer både ude og inde, og fanger de bedste øjeblikke, der fremkalder følelser. Storytelling er en høj prioritet, og vi skaber videoer, der rækker ud over det sædvanlige.

Drone film

Drone film har oplevet stigende popularitet gennem årene, og det er ikke uden grund. Med en drone opnår du unikke vinkler fra luftrummet og giver din video en helt anden dimension.

Dronefilm anvendes i en række videoformer og dette er kun til gavn. Vi arbejder professionelt med droner og sikrer dermed de bedste resultater for dig og din virksomhed.

Åbningstider:

Mandag – Fredag: 07.00 – 17.00

Lørdag – Søndag: Aftales

KONTAKT

CVR: 42654477

Adr: Nr. Lindvænget 28, 7400 Herning

Tlf: +45 21 96 49 35

Mail: info@visualpixels.dk