SERVICES

Hvorfor vælge video?

Videoproduktion har i de seneste år udviklet sig til at være en essentiel del af virksomhedernes markedsføring, men hvorfor er det blevet en så stor del af det?

Video fanger din opmærksomhed langt hurtigere, da 90% af de oplysninger vi fanger, og som sendes til hjernen, er visuelle. Vores øjne tiltrækkes af bevægelser og dette er også grunden til, at vi, som mennesker husker 80% af hvad vi ser og kun 20% af hvad vi læser.

Video er tilmed hurtigere til at fortælle dine historier og du har uendelige muligheder for at personliggøre dine videoer og dermed kan du gøre din markedføring meget mere personlig.

HVAD TILBYDER VI?

Videomateriale er essentielt for promovering af din virksomhed. Vi tilbyder en bred variation af film, som kun dú sætter grænser for. Videoen bliver nemlig skræddersyet lige efter dine ønsker og ønskes det at vi laver manuskiftet for dig, så er dette også noget vi kan tilbyde.

VisualPixels hjælper dig med at skabe din visuelle identitet med et kreativt afsæt. Vi beskæftiger os med flere typer film inden for videoproduktion.

product

PRODUKTFILM

Med produktfilm giver du dine kunder muligheden for at få en minioplevelse af dit produkt og med denne oplevelse får du skabt et bånd med dine kunder og dermed inspirere du dem til at købe dit produkt.

Med en produktfilm har du uendelige muligheder for at fortælle om dit produkt. Kun dú sætter dine grænser og vi hjælper dig med at fuldende dit ønske om en fantastisk produktvideo.

SoMe

FILM TIL SOCIALE MEDIER

SoMe film er blevet meget populære og det er også blevet et kæmpe hit blandt mange kunder. Med SoMe film har du muligheden for at holde dine kunder opdaterede med nyheder eller bare simple opdateringer og dermed lade dem blive en del af din hverdag.

Udover at skabe en god relation til dine kunder, så får du opdateret dig selv og dit brand på en nem og effektiv måde.

profil

PROFILFILM

Med en profilfilm får du styrket dit brand og får fortalt din historie, hvor du stadig kan holde dine kunders opmærksomhed.

Dine kunder skal ikke bruge lang tid på at finde ud af hvem du er og hvad du arbejder med. Du får skabt en troværdighed for dine nuværende og fremtidige kunder.

cinematic

CINEMATIC FILM

Skal du ud med et helt nyt koncept? Eller skal du have fanget dine kunder med en ekstraordinær stemningsvideo?

Med en Cinematic film kan du være sikker på at du fanger dine kunders opmærksomhed. Vi arbejder ude i naturen og fanger de bedste øjeblikke, som sætter gang i dine følelser. Storytelling er vægtet højt og vi kreere videoer ud over det sædvanlige.

drone

DRONEFILM

Dronefilm er henover årene blevet mere og mere populært og det er heller ingen overraskelse. Med en drone får du unikke vinkler fra luftrummet og giver din video en helt anden dimension.

Dronefilm bruges i forskellige videotyper og det er kun positivt. Vi arbejder professionelt med droner og skaber dermed de bedste resulater for dig og din virksomhed.

ÅBNINGSTIDER
Mandag – Fredag: 08 – 16

Lørdag – Søndag: Aftales

KONTAKT

CVR: 42654477

Adr: Finsensgade 1, 7400 Herning

Tlf: +45 42 67 99 39

Mail: info@visualpixels.dk