OM OS

VisualPixels

HVEM ER VI?

VisualPixels drives af Gapilan Ithayaras og Peter Eg Larsen.
Vi har sammen skabt virksomheden, som skal være med til at skabe visuel kommunikation, der får din virksomhed til at fremstå professionel.

Vi er begge uddannede multimediedesignere og har flair for videoproduktion. Med en stor passion for videoproduktion, samt store ambitioner, så er du sikker på at du får lige den løsning du ønsker.

Vi er kvalitetsbevidste og har en stor arbejdsmoral. Vi arbejder professionelt med alle projekter og din tilfredshed er vores absolutte førsteprioritet.

Gapilan Ithayaras

Gapilan Ithayaras

Videograf & content creator

Peter Eg Larsen

Peter Eg Larsen

Videograf & content creator

Det siger vores kunder

"Gapilan og Peter arbejder top professionelt, og de er altid klar på at hjælpe og byder ind med gode ideér. Jeg kan varmt anbefale VisualPixels."
Bo Handberg Madsen
Direktør - Je.dk
"Drengene fra VisualPixels er altid professionelle, og har et stort sortiment af moderne udstyr. De er gode til at se muligheder i forskellige shoots, og er ikke blege for at byde ind med deres egne forslag og ideer til projektet. Varm anbefaling fra FC Midtjylland!"
Nicolai Jepsen Houe
Eventkoordinator - FC Midtjylland
Fra Ejendomsmæglerne Thoustrup & Præstegaard, Herning: VisualPixels er fantastiske til at lave vores boligfilm. De er virkelig professionelle at samarbejde med og kvaliteten af deres arbejde er helt i top - HVER GANG!
Anja Præstegaard Hansen
Ejer - Thoustrup & Præstegaard
Hos LCD Media har vi brugt VisualPixels flere gange, til at skyde videoer af installationer hos vores kunder. Vi får altid det helt rette resultat med et twist. Vi kan varmt anbefale at tage kontakt til VisualPixels.
Nicolaj Skannerup
Salgschef - LCD Media
ÅBNINGSTIDER
Mandag – Fredag: 08 – 16

Lørdag – Søndag: Aftales

KONTAKT

CVR: 42654477

Adr: Finsensgade 1, 7400 Herning

Tlf: +45 42 67 99 39

Mail: info@visualpixels.dk