Hvem er VisualPixels?

HVEM ER VI?

VisualPixels drives af Gapilan Ithayaras. En passioneret videograf, som gerne vil hjælpe dig og din virksomhed med at fremstå professionel, igennem den visuelle kommunikation.

Vi har høje standarder og arbejder meget seriøst med vores projekter. Vi går meget op i kvaliteten af den service vi yder og de produkter vi leverer.

Vi sætter os ind i dine behov og ser dit brand fra alle synsvinkler og skaber dermed et resultat, som ikke kan skuffe dig.

Alle vores projekter bliver prioriteret højt og håndteret professionelt, derfor arbejder vi med både store og små kunder.

Gapilan Ithayaras

Videograf & content creator

Historien bag VisualPixels

Mange iværksættere sætter gang i deres iværksætterrejse med den store drøm om at blive succesfylde selvstændige. VisualPixels er ingen undtagelse.

VisualPixels blev stiftet af Gapilan Ithayaras og Peter Eg Larsen i 2019, da vi begge var under uddannelse ved Erhvervsakademi Midtvest i Herning. Vi studerede begge til Multimediedesignere og færdiggjorde også uddannelsen i 2021.

Da vi blev færdige stod vi med 3 valgmuligheder. Vi kunne vælge at læse videre, finde et arbejde eller gå fuldtid med VisualPixels.

Valget var ikke helt nemt, men vi valgte at gå fuldtid med vores lille virksomhed, som vi havde bygget stille og roligt op igennem vores uddannelsesperiode. Med vores lille gruppe af kunder valgte vi at tage springet og det er et valg som ingen af os har fortrudt endnu.

Med nogle store samarbejdsaftaler såsom FC Midtjylland, Siemens, Ild pizza, Herning Bluefox, kunne vi hurtigt regne ud at vi var på rette vej.

I opstartsperioden lavede vi alt fra grafik og logoer til hjemmesider og meget mere, men vi indså hurtigt, at vores sande passion var at skabe fantastiske videoer, hvor vi kunne fortælle historier igennem vores lense. Vores kreative talenter og tekniske færdigheder var den perfekte kombination til at levere højkvalitets videoindhold til vores kunder.

Vores mål er at skabe unikke og professionelle videoer, der kan fortælle vores kunders historier på en anderledes og attraktiv måde. Vi tror på at den gode relation med vores kunder og forståelsen af deres behov og udfordringer skaber den gode kemi. Vi er utrolig stolte af den rejse, vi har taget for at nå hertil, og vi er glade for at kunne fortsætte med at vækste og udvikle os som en videoproduktions virksomhed.

I slutningen af året 2022, valgte Peter og Gapilan at gå hver vores vej, da vi havde forskellige målsætninger og drømme. Med disse tanker tænkte vi begge, at det bedste var at have hver vores virksomhed. Gapilan valgte at fortsætte med VisualPixels og Peter startede sin egen virksomhed, Eg Media. Der er dog ingen sure miner og vi hjælper fortsat hinanden med diverse opgaver og har tilmed også nogle kunder sammen.

Hvis du vil lære mere om os og hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe fantastiske videoer, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at arbejde med dig og bringe din vision til live.

//VisualPixels

Åbningstider:

Mandag – Fredag: 07.00 – 17.00

Lørdag – Søndag: Aftales

KONTAKT

CVR: 42654477

Adr: Nr. Lindvænget 28, 7400 Herning

Tlf: +45 21 96 49 35

Mail: info@visualpixels.dk